PARTNERS

Trajectory BV

Trajectory BV richt zich op het ontwikkelen en implementeren van software. Trajectory BV is het bedrijf dat capaciteitsmanagement van L-Concept Consultancy BV in een applicatie heeft verwerkt. Er is dus een goede oplossing voor softwarematige ondersteuning op het gebied van capaciteitsmanagement.

Ultraware

Ultraware analyseert en optimaliseert je bedrijfsproces en realiseert je bedrijfssoftware. Wij helpen je van een behoefte naar de oplossing. Daarbij maken we gebruik van onze jarenlange ervaring en constante technische innovaties.

CompanyPoint

CompanyPoint BV is een allround ICT-dienstverlener met een sterke focus op (hybride) cloudoplossingen. CompanyPoint verzorgt voor L-Concept Consultancy BV de implementatie en ondersteuning van hun informatiesystemen.

DaaromM!

(Online) vindbaar zijn is belangrijk voor iedere onderneming. DaaromM optimaliseert de online vindbaarheid voor bedrijven (SEA, SEO, websites, trainingen). Kenmerkend aan DaaromM is het maatwerk. Mogelijkheden en oplossingen zoeken die passen bij de organisatie en de omgeving. DaaromM adviseert en ondersteunt L-Concept met betrekking tot (online) marketing en (online) vindbaarheid. 

Opporren

Opporren staat voor samenwerken, betere communicatie, barrières overwinnen en het onbewuste naar boven laten komen. Mensen zich gelukkiger laten voelen en succesvoller maken. Als de stip op de horizon duidelijk is, kunnen nieuwe doelen gesteld worden.

Dit doen wij door middel van Ervarend Leren als officiële effectieve methode. Sociale veiligheid staat bij ons voorop. Iedereen krijgt de ruimte om zijn/haar inbreng te leveren. Dit zal concreet benoemd worden tijdens de teambuildingsessie.

Activeren, stimuleren, aanwakkeren: bij Opporren maken wij het onbewuste bewust en bespreekbaar!

Opporren biedt een specifiek aanbod per doelgroep (Voortgezet onderwijs, Professionals & Vrijwilligers, Bijzondere doelgroepen) met daarop aangepaste spelvormen.