Dynamisch begroten

Herken je de volgende vraagstukken

  • Wat gebeurt er met mijn financiën als er een wijziging komt in mijn cliënt- of medewerkerspopulatie en hoe krijg ik dan het rooster rond?
  • Wat heb ik aan vaste en aan flexibele formatie nodig om op veranderingen in het zorgaanbod en (krappe) arbeidsmarkt te kunnen inspelen?
  • Wat gebeurt er met mijn bedrijfsvoering als de zorguren voor cliënten enkel groter worden en/of de personele kosten stijgen?
  • Hoe gaat mijn financiële resultaat eruit zien bij bovenstaande punten?
  • Hoe kan ik snel bijsturen als mijn exploitatiegegevens 4 tot 6 weken na realisatie pas beschikbaar zijn?

Zorg (regio/cluster-)manager: Ga dynamisch begroten met CAS!

Aan de voorkant

Als manager zit je graag aan de voorkant van het proces. Dat kan je doen door dynamisch te gaan begroten. Altijd weten wat er gaat gebeuren bij een (mogelijke) wijziging in cliënt-, personele- of financiële situaties. En dat voor 1 kostenplaats, een regio of de hele organisatie.

Dynamisch begroten met CAS

Dat kan allemaal met CAS: capaciteitsmanagement als service. In 1 week brengen wij je huidige situatie in kaart. Dat doen wij in C-Estimate: software specifiek ontwikkeld voor capaciteitsmanagement. C-Estimate hoef je niet aan te schaffen: je betaalt een vast bedrag of een vast bedrag per maand. Je doorloopt niet een heel traject, maar krijgt snel en direct grip op 1 of meerdere kostenplaatsen, een regio of je totale organisatie. Eenmalig of maandelijks een rapport en een concreet advies: jij kiest. Wil je inhoudelijke – of procesondersteuning voor 1 of meerdere kostenplaatsen/teams? Dat kan. Volg je het advies, dan weet je dat het goed komt. En vanaf dat moment kan je gaan doen waarvoor je bent aangenomen en goed in bent: managen!

 

Begin morgen!

Betere zorg, tevreden medewerkers en dat binnen de financiële mogelijkheden. Het kan echt. Neem snel contact op zodat jij binnen 2 weken dynamisch kan begroten.