Flexibiliteit

Flexibiliteit is één van de drie onderdelen van CFR: Capaciteitsmanagement, Flexibiliseren en Roostermethode.

De ontbrekende schakel

Flexibiliteit is lastig. Er is krapte op de arbeidsmarkt, de kwaliteit van flexkrachten sluit vaak niet aan bij wat nodig is, veelvuldig veel verschillende gezichten, weinig stabiliteit en dat alles tegen hoge kosten.

Het begrip flexibiliteit dreigt hierdoor een negatieve lading te krijgen.

Kan het dan ook anders?

In onze visie levert flexibiliteit voor alle betrokkenen alleen maar winst op mits deze aan de voorkant van het proces goed wordt georganiseerd. Dat betekent dat uw vraag om flexibiliteit vooraf wordt gecalculeerd. Zelfs in de meest de dynamische situaties is dat mogelijk.

Wat zou u ervan vinden als de kwaliteit van de dienstverlening altijd is gegarandeerd? Dat er gewerkt wordt met bekende mensen? Dat er rust en regelmaat is in de dienstroosters? En dat met aandacht voor de privébelangen van al uw medewerkers? Dat er altijd flexibiliteit beschikbaar is? En dat ook nog eens een flinke kostenbesparing gerealiseerd kan worden?
Vragen die stuk voor stuk positief kunnen worden beantwoord. 

Optie: Flexibiliteit als service (FAS)

Wij nemen de organisatie van uw flexibiliteit volledig over. Dat maakt dat U er geen omkijken meer naar heeft, want wij doen alles. Wij werven, selecteren en plannen. Wij organiseren flexibiliteit met de kwalificaties die nauw aansluiten bij de vragen van uw cliënten. Dat doen wij bij voorkeur met uw eigen medewerkers, maar zo nodig leveren wij deze ook. Wij maken gebruik van uw systemen en anders met die van ons.
FAS is geschikt voor kleine en grote organisaties. Altijd aangesloten bij uw specifieke situatie met als startpunt de vraag van de cliënt

Te mooi om waar te zijn

Niets is minder waar: het kan echt. Wij bieden u de ontbrekende schakel. Zowel direct binnen uw eigen organisatie als bij FAS.
Benieuwd naar de toegevoegde waarde binnen uw organisatie? Neem contact op voor een oplossing op maat.